Boek

Mijn opa zei altijd; Miranda, niet getreurd, het is niet erg dat dit nu is afgelopen. Sluit het hoofdstuk en begin aan het volgende. Het boek heeft nog zoveel bladzijdes!!
Toen ik op het idee kwam om stukjes te schrijven moest ik meteen aan opa denken. Mijn raadgever en inspirator.

30-03-2021

De website staat nu 3 dagen online! 

Dat was ff Spannend hoor, je geeft toch best een stuk van je leven bloot. Maar uiteindelijk denk ik dat het alleen maar mooi is. Het is niet iets om weg te stoppen, maar laten zien! Anderen in een soortgelijke situatie kunnen gebruik maken van mijn ervaringen.  Want het is niet altijd even makkelijk een leven met NAH. 

Maargoed, vandaag een bijzondere dag want het was de eerste dag met een aangename temperatuur en veel zon! Nadat ik bij Sport wegkwam ben ik naar Meerwijck gereden, Vervolgens een korte wandeling gemaakt en lekker gechilt aan het water. Mijn camera had ik meegenomen om wat mooie plaatjes te nemen. Tijdens mijn wandeling kwam ik een mevrouw tegen met een hondje. Een hondje met een verhaal. Een mevrouw met een verhaal. We hebben heerlijk gezeten, gekletst ervaringen gedeeld en natuurlijk van het weer genoten. Wat een leuke spontane ontmoeting.

Geloof jij ook dat sommige dingen geen toeval zijn?